Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Welkom bij House & Home interieuradvies Breda

Eigentijds bedrijf met een actuele collectie

House & Home interieuradvies, gevestigd op de Haagdijk 254-256- 258 te Breda, is een eigentijds familie bedrijf met een zeer actuele collectie in gordijnen, binnenzonwering en diverse soorten van vloerbedekking zoals tapijt, marmoleum, PVC-vloeren en betondesignvloeren.

Wij hopen dat onze website u zal inspireren.

Productinformatie

Alle productinformatie is te vinden via de links aan de linkerzijde, bij de link "acties" vindt u onze actuele aanbiedingen.

Een aanbieding die we er altijd inhouden is ons uurtje vrijblijvend advies aan huis. Zonder enige verplichting kunt u een afspraak maken om te bespreken wat er verbeterd kan worden aan uw interieur met betrekking tot de produkten die we voeren.
Gewoon doen dus, want bij u thuis kunnen we veel actiever meedenken en bereikt u een maximaal resultaat. Maak online een afspraak en bedenk waarover u het wilt hebben, uiteraard nemen we desgewenst alsvast stalen materiaal voor u mee zodat u die thuis kunt bekijken.

Naast advies aan huis komen wij bij u inmeten en monteren, onze eigen stoffeerders zorgen voor een perfecte plaatsing van alle type raambekleding, binnenzonwering en gordijnen. Ook alle type vloeren variërend van tapijt, marmoleum en PVC-vloeren worden vakkundig gelegd.

House&Home heeft haar showroom volledig gerestyled

House&Home heeft haar showroom volledig gerestyled zodat u meer dan ooit gordijnen in diverse settings kunt zien. Uit de merken Kendix, de Ploeg, Artelux, Ado en Your Edition hebben we selectie gemaakt op basis van kleur structuur en transparantie. Versterkt met diverse visuals krijgt u een gevoel van de sfeer en de stijl.

Naast de gordijnen treft u ook diverse railroede systemen aan van Interstil, verschillende soorten railroede met wave systeem zijn nu de showroom te zien. 

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom.


 

Raam bekleding

Neem eens een kijkje bij alle raam bekledingssystemen die House & Home in het assortiment heeft Lees verder

Marmoleum

Marmoleum ook wel linoleum is een 100% natuur product. Geschikt voor vloerverwarming en leverbaar in zeer veel kleuren en structuren. Lees verder

Gordijnen

House&Home interieuradvies heeft schitterende gordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen op maat gemaakt. Lees verder

Binnenzonwering

House&Home interieuradvies is Exposure Store dealer van Sunway. In onze showroom kunt u alle producten zien Lees verder

Shutters

House&Home interieuradvies is de Jasno Shutter dealer voor Breda, wij meten, adviseren en plaatsen alles naar uw wens. Lees verder

Vloeren

Neem eens een kijkje bij alle type vloeren in het assortiment, zoals o.a. marmoleum, tapijt, pvc- en gietvloeren Lees verder

Sunway

Neem eens een kijkje bij alle Sunway producten die House & Home in het assortiment heeft Lees verder

Vloerkleden op maat

Vloerkleden in ieder gewenste maat leverbaar, afgewerkt zoals u het wilt Lees verder

Acties

Alle acties bij house&home Lees verder