Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Binnenzonwering

Binnenzonwering en raamdecoratie van Sunway

Binnenzonwering neemt een steeds prominentere plaats in als het gaat om raambekleding. In plaats van louter een functionele toepassing om binnen de zon te kunnen weren, zijn de producten inmiddels zo mooi geworden dat ze ook een decoratieve waarde hebben gekregen.

De keus in produkten, uitvoeringen en bedieningsvormen is enorm geworden, in onze showroom kunnen wij u volledig informeren.

Op zoek naar een voordelige oplossing in maatwerk. House&Home heeft het. Onze Woonmoda collectie biedt u tal van voordelige oplossingen als een standaard binnenzonwering produkt niet past. Uiteraard wordt alles door House&Home gemeten en geplaatst.

House&Home heeft binnenzonwering en raamdecoratie van onder andere Sunway en Silent Gliss en Zonnelux.

Sunway Exposure Store Dealer

House&Home interieuradvies is Sunway Exposure Store Dealer. Graag adviseren wij u in onze Sunway Exposure Store vrijblijvend over alle toepassingen die met al deze producten mogelijk zijn. 

Graag komen we met de producten bij u thuis om samen met u in alle rust kleur- en plaatsings mogelijkheden te bekijken.

Onze eigen monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing.

Graag tot ziens in de Sunway Exposure Store.

Grote keuze aan binnenzonweringsproducten

Bij house&home hebben we een grote diversiteit aan binnenzonweringsproducten in huis, zoals onder andere plissé, duette, facette en vele andere soorten van binnenzonwering. Neem eens een kijkje bij de verschillende mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op om de beste oplossing te vinden die bij u past.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? U kunt de zoek functie bovenin de site gebruiken of neem contact met ons op.

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we een half uur vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag vrijblijvend een prijs offerte voor een van onze binnenzonwering producten ontvangen, wij verzorgen het graag voor u.

Brochure

Vraag gratis een brochure aan. Na het invullen van je naam– an adres gegevens sturen wij u zo snel mogelijk de brochure toe.