Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Gordijn ophangsystemen

Railsen en Roede

Railsen en Roede zijn in de basis de systemen om een gordijn aan op te hangen. De variëteit in rails - en roede systemen is enorm. Naast verschillen in vorm zijn er ook verschillende mogelijkheden qua bediening.

Showroom

In onze showroom laten we alle denkbaar mogelijke situaties zien, maar ook de verschillen in vorm, kleur, materiaal en bediening.

Silentgliss, en Interstil zijn onze belangrijkste merken. Daar waar silentgliss heel sterk is in railsystemen handbediend, koordbediende en elektrisch bediend. Is Interstil onderscheidend in tal van roede systemen, binnenloop en vlakrail systemen.

Revolutionair zijn het gebogen paneelrailsysteem van Silentglis en het F1 paneelgordijn systeem van Interstil. 

Met het Wave systeem heeft Silentgliss een nieuw confectiesysteem ontwikkeld wat een strakke valling van het gordijn garandeert, in zekere zin te vergelijken met een gordijn op ringen, met dit verschil, dat dit systeem zich automatisch over de volle breedte plooit. Ideaal voor grote raampartijen, en voor iedereen die van een strakke uitstraling houdt.

Foto sfeer impressiepijl.png

klik op de foto's om uit te vergroten.

Brochure

Vraag gratis een brochure aan. Klik hier om een brochure aan te vragen of kijk bij de digitale brochures. Na het invullen van uw naam– en adres gegevens sturen wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? Bovenin de site kunt u de zoek functie gebruiken of neem contact met ons op. 

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag een vrijblijvende prijs offerte voor een van onze gordijnophangsystemen, wij verzorgen het graag.