Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Gordijnen de ultieme sfeermakers in huis

Gordijnen zijn dé sfeermakers voor een ruimte. Naast sfeer hebben gordijnen ook een geluiddempende werking. Dit element wordt steeds belangrijker omdat er steeds meer harde materialen zoals steen, hout en kunststof worden toegepast. Gordijnen isoleren ook goed tegen warmte en koude, geven privacy en zijn makkelijk te onderhouden. 

Wave

Wave gordijnen is een nieuw confectiesysteem. De gordijnen worden niet geplooid maar door de toepassing van een speciaal band- en runner systeem krijgen de gordijnen een gelijkmatige wave. U kunt het vergelijken met een gordijn op ringen. Het verschil is alleen dat de gordijnen niet op een roede maar aan een roederails worden gehangen. Als je de gordijnen dicht schuift heeft u over de gehele breedte een geplooid gordijn. Bij een gordijn op ringen moet u alles zelf verdelen. Al onze stoffen kunnen wij confectioneren op het Wave systeem. In onze showroom tonen we u graag hoe het systeem werkt en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn nog tal van andere confectie methoden mogelijk. Hierover willen we u graag informeren, als service komen we ook vrijblijvend aan huis voor het geven van advies. Uiteraard wordt alles vakkundig opgemeten en geconfectioneerd.

Bekijk hier een voorbeeld filmpje van Silent Gliss.

Kendix

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins en nog veel meer. House&Home interieuradvies is Kendix Exposure dealer, in de showroom is de gehele collectie te bewonderen.

Naast Kendix hebben wij ook de merken Ado, Artelux, Eijffinger, DOT, de Ploeg, Tulipan, Your Edition  Van den Acker  Wind Nya Nordiska en Christian Fischbacher.

Meer weten?

Kom eens bij ons langs op de Haagdijk 254-256-258 te Breda of maak een afspraak en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn van ons assortiment gordijnen.

Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en dan houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes op het vlak van stoffen, gordijnen en de mogelijkheden.

Brochure

Vraag gratis een brochure aan. Klik hier om een brochure aan te vragen. Na het invullen van uw naam– en adres gegevens sturen wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? Bovenin de site kunt u de zoek functie gebruiken of neem contact met ons op.

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we vrijblijvend bij u langs.

Wilt u vrijblijvend een prijs offerte voor een van onze type gordijnen aanvragen, wij verzorgen het graag voor u.

House&Home huiscollectie

De house&home huiscollectie biedt u al gordijnen vanaf € 24,95 per meter.

Compleet gemeten, gemaakt en bij u thuis gebracht.

Kom eens vrijblijvend kijken of maak hier een afspraak dan komen wij met stalen en geven u thuis advies.