Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Transparante inbetween gordijnen

Transparante- en inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit verschillende gradaties van transparantie. Van heel tranparant zoals een Ficelle tot minder tranparant zoals een voile tot semi-transparant zoals een Inbetween.

Collectie

In onze collectie zijn dan ook alle type transparante- en inbetweenstoffen te vinden. Van effen in allerlei kleuren, tot dessins en effect stoffen met sherly-, dubbelweef- en ausbrenner- technieken.

Iedere stof vraagt zijn eigen confectie, soms volstaat een simpele plooiing om het patroon beter uit te laten komen, in een ander geval is een rijkere confectie weer een beter oplossing in verband met de valling van de stof. Uiteraard adviseren we u graag op dit vlak.

In de collectie van Ado en Kendix is het grootste aanbod te vinden als het om transparante gordijnen gaat. Allemaal kamerhoog dus geen storende naden. Ook zijn in beide collecties veel vlamvertagende stoffen te vinden waardoor ze ook goed toepasbaar zijn in projecten waar dit een eerste vereiste is. 

Foto sfeer impressiepijl.png

klik op de foto's om uit te vergroten.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie?  Bovenin de site kunt u de zoekfunctie gebruiken of neem contact met ons op. 

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we een half uur vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag een vrijblijvende prijs offerte voor Inbetween, vitrage, ausbrenner of brandwerende gordijnen ontvangen, wij verzorgen het graag voor u.

Collecties

We hebben gordijn collecties van o.a. Ado, Artelux, DOT, Eijffinger, Joel Deli, Kendix, Van den Acker en Wind.

Hier tref tref je heel veel stijlen en transparante stoftypen aan, variërend van linnen, katoen, polyester CS tot zijde.