Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Over ons

House & Home interieuradvies

House & Home is sinds 1986 gevestigd op de Haagdijk te Breda. House&homeinterieuradvies is een echt familiebedrijf en de 4e generatie is in 1997 van start gegaan. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseert. Lees hieronder meer informatie over onze kennis en kunde. 

Erkend Marmoleumspecialist

Marmoleumspecialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. House & Home is zo'n Marmoleumspecialist. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over prijzen, het installeren en onderhoud van Marmoleum vloeren. De vele kleuren en decoratieve legmogelijkheden maken het mogelijk om een vloer met een geheel eigen karakter te creëren.

Altijd een inspirerend advies

Bij House & Home interieuradvies geven we advies op maat hetgeen inhoud dat we eerst vrijblijvend bij u thuis komen om de woonsituatie te bekijken. Vervolgens gaan we met dat gegeven in de winkel aan de slag om een passend advies te geven. House & Home denkt creatief met u mee, en beschikt over de specifieke productkennis en een breed assortiment artikelen, om ook uw interieur bijzonder te maken!

CBW-erkend

De zekerheid van een gerenommeerde organisatie

Met House & Home interieuradvies heeft u altijd de garantie van de drie zekerheden van het CBW. Vraag in de winkel naar de exacte voorwaarden of kijk op de website van het CBW.

Aanbetalingsgarantie

Mocht een CBW-erkende winkel failliet gaan, dan bent u als consument uw aanbetaling (tot een maximum van 25% of 15% van de koopsom) niet kwijt. U heeft in dat geval recht op een vervangende koop bij een andere CBW-erkende winkel. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht.

Productgarantie van 3 jaar

Een CBW-erkende winkel biedt u als consument een extra garantie naast de wettelijke regelingen. Dit is een aflopende productgarantie van 3 jaar. Deze garantie houdt in dat in het eerste jaar alle kosten van reparatie, vervanging met inbegrip van vracht- en voorrijkosten geheel voor rekening van House&Home komen. Tijdens het 2e jaar komt 2/3 van deze kosten voor rekening van House&Home en in het derde jaar is nog 1/3 voor rekening van House&Home.

Onpartijdige klachtenafhandeling via de Geschillencommissie Wonen

Als u koopt bij een CBW-erkende winkel moet u erop kunnen vertrouwen dat het met uw aankoop goed zit. Als u er met de winkelier niet meer uitkomt, dan kunt u naar een onafhankelijke onpartijdige geschillenbeslechter die het geschil bindend oplost.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? U kunt de zoek functie bovenin de site gebruiken of neem contact met ons op.

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we een half uur vrijblijvend bij u langs.

Leveringsvoorwaarden

Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden.