Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Jasno Shutters vormen een echte blikvanger

House & Home interieuradvies is dealer van Jasno Shutters, welke zorgen voor uitstraling, sfeer en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonruimtes zijn ze decoratief en functioneel, maar ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en blijken echte blikvangers. Het zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Zowel in een klassiek interieur als in een moderne woonomgeving creëren ze speelse accenten of een sfeervolle spanning.

Maten & Kleuren

Jasno shutters zijn leverbaar in lamellen van 47, 63, 89 en 114mm. De panelen zijn met onzichtbare scharnieren aan elkaar verbonden en kunnen vrijwel in alle RAL- en NCS- kleur worden gespoten. House & Home komt alles vakkundig meten en monteren.

Ecowood Shutters

Naast de Primewood Shutters van Jasno leveren wij ook Ecowood Shutters van Jasno. Ecowood Shutters zijn gemaakt van een houtcomposiet en vormen een prima alternatief voor de lindehouten, ook wel Basewood Shutters genaamd. Ecowood Shutters zijn leverbaar in vijf wittinten. Ecowood shutters zijn leverbaar in lamelmaat 47, 63 en 89mm. De prijs voor een Ecowood Shutter ligt gemiddeld 35% lager dan een Primewood Shutter

Foto sfeer impressiepijl.png

klik op de foto's om uit te vergroten.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? U kunt de zoek functie bovenin de site gebruiken of neem contact met ons op.

U kunt ook een afspraak maken en dan komen we een half uur vrijblijvend bij u langs.

Wilt u vrijblijvend een prijs offerte voor Jasno Shutters aanvragen, wij verzorgen het graag voor u.

Kleuren

Klik hier voor meer informatie over alle mogelijke kleuren of om een kleurenstaal aan te vragen.

ral_ncs_kleurenwaaier.png

JASNO Shutter App

Neem eens een kijkje bij de JASNO App, deze visualiseert hoe shutters bij u thuis voor de ramen staan. In slechts 3 simpele stappen ziet u hoe bijvoorbeeld het raam in de kinderkamer voorzien is van shutters.