Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Nieuws

Hier verschijnt regelmatig het laatste nieuws van house & home en haar partners. U kunt ook hier een kijkje nemen bij de acties die house&home heeft met haar partners.

Nieuwe – of bewerkte pagina's:

Contact/Openingstijden
Door admin, 2017-09-12 19:26:24
Home
Door admin, 2017-03-23 11:27:59
Nieuws
Door admin, 2017-03-05 07:09:55
Acties
Door admin, 2016-09-09 16:03:25
Tapijt
Door admin, 2016-06-18 14:32:35

Odysee Shades nieuw van Sunway exclusief bij house&home interieuradvies

De SUNWAY® Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. U kunt de Odysee® cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee telkens een verschillend en innovatief doorzicht creëren.

Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale

transparantie, doorzicht en lichtregulering.

 

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf. Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.


Acties

Bekijk ons laatste acties die wij voeren samen met onze partners.

Nieuw in de collectie van House&Home interieuradvies

Sunway Odysee Shades

Binnenkort in onze Sunway Exposere Store klik hier voor meer informatie.

Beton Design

Beton design voor vloer- en wandafwerking. In onze showroom kunt u dit nieuwe product vanaf woensdag 27 mei in de showroom bekijken. Leverbaar in 8 verschillende kleuren.

Showroom volledig gerestyled

House&Home heeft haar showroom volledig gerestyled zodat u meer dan ooit gordijnen in diverse settings kunt zien. Uit de merken Kendix, de Ploeg, Artelux, Ado en Your Edition hebben we selectie gemaakt op basis van kleur structuur en transparantie. Verterkt met diverse visuals krijgt u een gevoel van de sfeer en stijl.

Naast de gordijnen treft u ook diverse railroede systemen aan van Interstil, diverse railroede met wave systeem zijn nu de showroom te zien. 

Graag tot ziens in onze nieuwe showroom.


 

Sunway meets Kendix

Sunway meets Kendix laat de nieuwste vouwgordijn collectie van Sunway zien met de stoffen van Kendix. Deze samenwerking tussen Sunway en Kendix levert een verrassend nieuwe kijk op vouwgordijnen. Niet alleen qua techniek zoals het SmartCord systeem van Sunway,maar ook de ongekend mooie design stoffen van Kendix maken uw vouwgordijn tot iets heel bijzonders en exclusief.