Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Raambekleding systemen

Raambekleding die past bij uw stijl van wonen.

Bij House & Home interieuradvies treft u verschillende raambekleding systemen aan. Zoals binnenzonwering, shutters en verschillende soorten gordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen.

Collectie

Kijk eens bij onze collecties voor:

Om de juiste keus te maken adviseren we u graag over alle mogelijkheden, maar we gaan verder. Geheel vrijblijvend adviseren wij bij u thuis. De stoffen/stalen die u in de winkel hebt geselecteerd nemen wij vervolgens mee naar uw huis om zo samen alle mogelijkheden te bespreken qua kleur, confectie en ophanging. Drie à vier weken later kunt u genieten van prachtige gordijnen, binnenzonwering zoals rolgordijnen, duette, jaloezieen etc.

Meten & plaatsen

Gemiddeld bedraagt de levertijd twee tot drie weken. Shutters hebben een gemiddelde levertijd van acht tot tien weken. Alle systemen worden door ons vakkundig gemeten en geplaatst door onze eigen monteurs

Maatwerk niet duurder dan bij de bouwmarkt!

Komt u er bij de bouwmarkt niet uit en heeft u geen zin om zelf te meten en te monteren? House&Home interieuradvies levert maatwerk producten tegen een zeer scherpe prijs en neemt alle zorg met betrekking tot inmeten, monteren en het afleveren van producten op zich. Voor u een zorg minder en mocht er in de loop van de tijd een reparatie nodig zijn dan kunt u ook daarvoor altijd bij ons terecht.

Kom daarom gerust eens langs voor een goed advies.

Graag tot ziens.

 

 

 

Foto sfeer impressiepijl.png

klik op de foto's om uit te vergroten.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? U kunt de zoek functie bovenin de site gebruiken of neem contact met ons op.

U kunt ook een afspraak maken, dan komen we een half uur vrijblijvend bij u langs.

Wilt u vrijblijvend een prijs offerte voor een van onze type raambekleding aanvragen, wij verzorgen het graag voor u..