Deze site maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn van belang voor het verbeteren van de website. Kijk bij de disclaimer voor meer informatie.

 

Vloerkleden op maat gemaakt in ieder vorm en afmeting

Een maatwerk vloerkleed voor een verrassend lage prijs.

Bent u op zoek naar een vloerkleed maar komt u er met een standaard vloerkleed niet uit, dan is een vloerkleed op maat de oplossing. Ovaal, rond, vierkant of naar eigen ontwerp alles is mogelijk. Vloerkleden op maat maken wij van tapijt. In onze desso tapijt wand van wel 13 meter lang, zijn tal van kleuren en structuren te zien zowel in wol als polyamide.

De vloerkleden kunnen we op heel veel manieren afwerken zodat het helemaal uw kleed wordt. Zo kunt u kiezen om het vloerkleed te laten festoneren, wilt u liever geen rand afwerking zien dan kunnen we ook "blind" festoneren. Houdt u meer van een dikker hoogpolig kleed dan zetten we er aan de onderzijde rubber ondertapijt tegen en worden de zijkanten omgezet. Ook banderen met een katoenen of lederen rand is mogelijk.

Ook leveren wij handtuft en hand geknoopte vloerkleden op maat. Deze kleden maken we van wol en linnen of alleen van wol of alleen linnen.

Voordat we een kleed laten maken bepalen we eerst de kleur en structuur. Als we de kleuren wol en linnen samen hebben gekozen laten we een toef maken zodat u een idee krijgt hoe het kleed er uit gaat zien.

Naast vloerkleden van polyamide of wol leveren wij ook vloerkleden van sisal, zeegras en cocos. In de collectie van Cunera zijn tal van mogelijkheden om een prachtig karpet van natuurtapijt te maken.

Kijk snel hier voor het gehele assortiment Bonaparte Vintage en Desso vloerkleden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in de winkel of bij u thuis.

Wilt u graag vrijblijvend een prijs offerte voor een vloerkleed op maat ontvangen, wij verzorgen het graag voor u.